Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Opret nyt domæne

Opret nyt domæne gratis

Flyt dit domæne

Flyt dit domæne gratis

WordPress webhotel

WordPress Webhotel – fra 8,75 kr. pr. md. incl. moms (7,- excl. moms)

Rigtig mange moderne hjemmesider er lavet i CMS-systemet wordpress. Faktisk er over en fjerdedel af alle hjemmesider lavet i WordPress, og over halvdelen af alle de hjemmesider der bruger et CMS kører wordpress. Det er en overbevisende statistik, som vidner om hvor alsidigt wordpress er som hjemmeside-system.

Wordpress gør det nemt at bygge din hjemmeside

Selvom wordpress startede ud som et blog-system da version 1.0 blev udgivet i 2004 har det siden udviklet sig til at være et af de mest fleksible hjemmesidesystemer næsten ligegyldigt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Fordi wordpress har så stor udbredelse spiller systemet også en stor rolle i vores bevidsthed når vi arbejder med vores webhotel-løsninger:

  • Vores webhoteller har optimal opsætningen af serverne i forhold til at køre WordPress
  • Database-serverne som hører til webhotellerne er i høj grad optimeret til wordpress
  • Vi har mange sikkerhedsmekanismer på vores webhoteller, som er specifikt målrettet at holde din wordpress hjemmeside så sikker som muligt

WordPress tilpasser sig dit behov, og det er super nemt at komme i gang med uanset om du skal bruge dit webhotel til en blog med rejseoplevelser, en firmahjemmeside med præsentation af din virksomhed, eller du skal bruge wordpress som din primære forretning og køre en fuld webshop med tusindvis af produkter på webhotellet.

Du kan få wordpress installeret på Dansk eller Engelsk, både i frontend og backend – og du kan altid skifte hvis du ombestemmer dig… eller installere et plugin så brugerne selv kan skifte.

Mulighederne er uendelige med wordpress.

Når du køber webhotel hos os installerer vi wordpress som en selvfølge, så din hjemmeside er klar til at gå i gang med – uanset om du har prøvet det før eller ej.

Læs mere om WordPress hjemmeside her, eller om CMS-systemer her.

Wordpress Webhotel

Du kan få wordpress på alle vores webhoteller, også på vores basic-løsning som er billig - faktisk blandt de billigste på markedet.

Eller bestil et PRO eller VIP webhotel, hvis der virkelig skal være fart på. De kører på lynhurtige NVMe-diske så du kan få den helt optimale performance på dit wordpress webhotel.

WordPress CMS

Fra kr. 8,75

Bestil Basic Bestil Pro Bestil VIP
Sammenlign