Ring til os

Vi svarer man-tor 9-16 og fredag 9-15
Ring 77 345 123 - eller skriv til os her.

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Shop-løsninger

Gratis shop-installation
Når du bestiller et webhotel hos os har du altid mulighed for at vælge gratis installation af shop-system. Hvis du håndterer betalinger via bank eller en helt tredje metode kan du altså få webshop til samme lave pris som et almindeligt webhotel.

Vi har forskellige shop-løsninger tilgængelig, og hvilken du skal vælge afhænger helt af dine behov. Som udgangspunkt er Prestashop en rigtig god løsning, hvis shoppen er det eneste på dit website. Joomla VirtueMart er et stærkt valg til sites hvor selve hjemmesiden fylder mere end shop-delen. Vi kan give yderligere råd og vejledning pr. telefon hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge.

Betalingsgateway
Det eneste der koster ekstra i en webshop i forhold til et almindeligt webhotel er selve betalingsgateway softwaren – altså det system som håndterer kreditkortbetalinger. Vi benytter et system der hedder quickpay, og vi sørger for at integrere softwaren i din shop for dig.

Kortbetalinger forudsætter en indløsningsaftale hos Nets Denmark (tidl. PBS), se priser her. Du kan søge om indløsningsaftale her.

Start din egen online-butik

Med vores shop-løsninger kan du uden besvær få din egen e-shop.

Fordele
  • Gratis installation af shop-software på alle pro- eller større løsninger.
  • Gratis integration med betalingsgateway i standard shop-systemer.
  • Betal kun for webhotellet og betalingsgateway.
  • Flere systemer at vælge imellem.

Fra kr. 61,25

Bestil Shop