Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Opret nyt domæne

Opret nyt domæne gratis

Flyt dit domæne

Flyt dit domæne gratis

Sammenligning af webhoteller

Vis flere detaljer
   

Basic 1

23,75/md.
(19,00 eks. moms)

Basic 2

8,75/md.
(7,00 eks. moms)
Efter første år er prisen 29,00 eks. moms / md.

 

Pro 1

28,75/md.
(23,00 eks. moms)
Efter første år er prisen 49,00 eks. moms / md.

Pro 2

123,75/md.
(99,00 eks. moms)

VIP

248,75/md.
(199,00 eks. moms)

BestilBestil BestilBestilBestil
3GB på SSD10GB på NVME 30GB50GB på NVME40GB80GB på NVME
SSD SSD + NVMe  SSD + NVMe SSD + NVMe
SSL inkluderet SSL inkluderet  SSL inkluderet SSL inkluderet
max. 220 / servermax. 220 / server max. 60 / servermax. 60 / server
Fri trafikFri trafik Fri trafikFri trafik
Ubegrænset domænerUbegrænset domæner Ubegrænset domænerUbegrænset domæner
System / tekniske detaljer
Linux Styresystem Linux Styresystem  Linux Styresystem Linux Styresystem
PHP PHP  PHP PHP
256MB PHP memory512MB PHP memory 2.048MB PHP memory4.096MB PHP memory
80MB max upload80MB max upload 80MB max upload200MB max upload
1 MySQL database5 MySQL databaser 10 MySQL databaser25 MySQL databaser
Ekstern MySQL adgang Ekstern MySQL adgang  Ekstern MySQL adgang Ekstern MySQL adgang
cron scripts cron scripts  cron scripts cron scripts
phpMyAdmin phpMyAdmin  phpMyAdmin phpMyAdmin
FTP FTP  FTP FTP
Stort Kontrolpanel Stort Kontrolpanel  Stort Kontrolpanel Stort Kontrolpanel
Joomla! Joomla!  Joomla! Joomla!
Wordpress Wordpress  Wordpress Wordpress
One-click-installer One-click-installer  Avanceret One-click-installer Avanceret One-click-installer
ASP ASP  ASP ASP
Email
Ubegrænset Email Adresser Ubegrænset Email Adresser  Ubegrænset Email Adresser Ubegrænset Email Adresser
Webmail Webmail  Webmail Webmail
IMAP IMAP  IMAP IMAP
POP3 POP3  POP3 POP3
Virus- og spamfilter Virus- og spamfilter  Virus- og spamfilter Virus- og spamfilter
Auto-svar Auto-svar  Auto-svar Auto-svar
Videresendelse Videresendelse  Videresendelse Videresendelse
Ubegrænset alias Ubegrænset alias  Ubegrænset alias Ubegrænset alias
Fang-alle alias Fang-alle alias  Fang-alle alias Fang-alle alias
Support og Service
Mail Support Mail Support  Mail Support Mail Support
Telefonsupport Telefonsupport  Telefonsupport Telefonsupport
Alarm telefon Alarm telefon  Alarm telefon Alarm telefon
Udvidet support Udvidet support  Udvidet support Udvidet support
Sikkerhed og backup
RAID RAID  RAID RAID
Ugentlig BackupUgentlig Backup  Daglig Backup Daglig Backup
Automatisk restore Automatisk restore  Automatisk restore Automatisk restore
Manuel restore Manuel restore  Manuel restore Manuel restore
Bestil Basic 1Bestil Basic 2 Bestil Pro 1Bestil Pro 2Bestil VIP

Inkluderet plads

Den inkluderede mængde plads er den mængde fysisk plads du får tildelt på serveren. Serverpladsen er vigtig for hvor mange emails, sider og billeder man kan have liggende.

En typisk hjemmeside (1 side) med grafik fylder ca. 100-200 kb. Det vil sige at et Webhotel med 3GB inkluderet serverplads kan rumme over 15000 sider. Et billede i fuld opløsning fylder typisk 2-3 MB, så samme 3GB kan rumme omkring 1000 billeder.

Disk type

Hvilken type harddisk der bruges har rigtig stor betydning for hastigheden af dit site. Det afhænger af hvordan dit site er opbygget hvor stor forskellen er, men NVMe er altid hurtigst, dernæst SSD og til sidst HDD (som du ikke længere finder hos os, men som mange konkurrenter stadig benytter).

SSL certifikat

Et SSL certifikat gør det muligt at tilgå din hjemmeside sikkert, altså via https protokollen. Det giver dels tryghed for dine besøgende, særligt hvis du skal køre en webshop. Og dels giver det bedre placeringer på google og andre søgemaskiner.

Maksimalt antal webhoteller pr. server

Det maksimale antal webhoteller pr. server har stor betydning for hvor stabil hastigheden på serveren er, og hvor stor risiko der generelt er for at blive påvirket af de andre kunder på serveren. Mange af vore konkurrenter lægger flere tusinde kunder på hver server, hvilket selv sagt giver dårligere performance til hver kunde - særligt ved "peak hours", dvs. på de tidspunkter af døgnet hvor der oftest er flest besøgende på de enkelte hjemmesider. Antallet af kunder pr. server spiller også ind på sandsynligheden for at serveren får et "dårligt ry" fordi der måske sendes spam fra nogle af webhotellerne. Endelig kan antallet af kunder være meget afgørende for hvor lang tid det tager at gendanne data i tilfælde af et alvorligt nedbrud på serveren.

Fri trafik

Internet 123 har som udgangspunkt fri trafik for webhoteller, dog med en fair use klausul.

Normal trafik vil typisk anses som max 20 x webhotellets størrelse pr. måned.

Ubegrænset Domænealias

Et domæne-alias er et domæne der viser indhold fra det samme webhotel som hoved-domænet. Typisk benyttes dette til at have flere domæner som viser samme hjemmeside. Det kunne f.eks. være man har domænet "traede-mollen.dk" som hoveddomæne, og "træde-møllen.dk" som domænealias. Begge domæner viser så som udgangspunkt den samme hjemmeside. Mail-konti bliver også automatisk spejlet, så når man opretter en mail-bruger på hoveddomænet modtager denne automatisk mail sendt til alias-domænet / alias-domænerne.

Selvom det teknisk set er muligt at køre separate hjemmesider på alias-domæner, fraråder vi som udgangspunkt at gøre det, da det dels kan overbelaste webhotellet, dels er det mere teknisk kompliceret end langt de fleste kan klare. Der er intet i vores betingelser der forhindrer dig i at udnytte denne mulighed, men du er helt på egen hånd.

Server Operativ System

Alle vore servere kører Linux - mere specifikt CentOS. Linux er det mest udbredte styresystem til webservere, og er det system som langt de fleste moderne CMS'er kører bedst under. Linux giver en meget høj grad af stabilitet, samtidig med at de fysiske resurser udnyttes optimalt.

PHP

PHP er det mest udbredte programmeringssprog til hjemmesider. De fleste web-programmører verden over foretrækker at udvikle hjemmesider i PHP. Desuden kræves PHP til de fleste open source (altså gratis) systemer til CMS, forum, blog osv.

Du kan vælge frit mellem de seneste versioner af PHP - i skrivende stund tilbyder vi alle versioner af PHP fra 5.2 til og med 8.3, men vi opdaterer og tilføjer jævnligt nye versioner, så hvis det er vigtigt for dig at køre under en bestemt version af PHP beder vi dig spørge os om en opdateret liste.

PHP Memory

Størrelsen på PHP memory afgør hvor meget hukommelse (RAM) der er tilgængeligt for dit webhotel. De fleste CMS'er kræver idag mindst 64MB, og enkelte kræver endnu mere. Forventer du store mængder trafik, eller dit site er meget komplekst (for eksempel en web-shop) er det derfor en god ide at vælge en løsning med mindst 256MB, mens en personlig hjemmeside eller blog i de fleste tilfælde vil køre fint med 128MB. Hvis du selv koder dit site er det svært at sige noget om hvor meget hukommelse det vil kræve.

Max upload-størrelse

Dette er den maksimale filstørrelse for upload via hjemmesiden. Det er f.eks. afgørende for om der kan uploades store filer igennem back-end i diverse CMS'er, men kan også have betydning hvis du f.eks. skal modtage vedhæftede filer i en formular på din hjemmeside. Der er ingen begrænsning på upload via FTP, og spiller heller ingen rolle i forhold til downloads.

MySQL Databaser

MySQL er den mest udbredte databaseteknologi til hjemmesider. Det kræves til langt de fleste CMS-systemer, og er rygradden i næsten alle dynamiske websites. Hvis du skal køre flere afdelinger af din hjemmeside, f.eks. en hoved-hjemmeside lavet med Wordpress og et forum med phpBB, anbefaler vi at bruge separate databaser; selvom det ikke altid er teknisk påkrævet, giver det bedre adskillelse mellem systemerne, og kan dermed hjælpe med at forhindre uheldige situationer hvor det ene system utilsigtet påvirker det andet.

Ekstern adgang til MySQL

Med ekstern adgang til MySQL kan du tilgå dine databaser på webhotellet hos os fra eksterne servere.

Det kan f.eks. være hvis du har brug for at køre et administrationsværktøj til databasen lokalt fra din egen PC, eller hvis du skal kunne hente oplysninger ud af databasen fra en hjemmeside der er hostet på en anden server.

Cron scripts

Med cron scripts kan du udføre opgaver automatisk med bestemte intervaller / på bestemte tidspunkter. Nogle systemer kræver cron-jobs for løbende at kunne gennemføre opgaver som f.eks. at afsende nyhedsmails, automatisk opdatere og lign.

phpMyAdmin

phpMyAdmin er et gratis og meget udbredt open-source program til at administrere MySQL-databaser. Hvis du skal have direkte adgang til dine databaser, er phpMyAdmin et uundværligt værktøj.

FTP-adgang

FTP står for File Transfer Protocol, som er den mest benyttede metode til at uploade filer direkte til dit webhotel. Hvis du bruger CMS er det dog ikke nødvendigt at benytte FTP til at oprette nye sider eller uploade billeder... Det klarer CMS'et for dig.

Stort kontrolpanel på Dansk

I vores specialdesignede kundelogin har du mulighed for at administrere alt fra e-mail til DNS-opsætning. Du kan betale regninger og bestille ekstra domæner samt andre tilkøbsprodukter. Det er også her du ser statistik for din hjemmeside... Kort sagt kan du håndtere alle aspekter af dit webhotel fra et samlet kontrolpanel.

Og det hele foregår selvfølgelig på dansk (eller engelsk, hvis du foretrækker det)!

Gratis installation af Joomla

Du har mulighed for at tilvælge gratis installation af Joomla-CMS når du køber webhotel hos Internet 123.

Vi ordner alt det tekniske så du kan gå direkte igang med at lave din side, uden at skulle bøvle med besværlige installationsfiler, FTP-programmer ol. Vi installerer altid seneste version, fuldt opdateret, medmindre andet aftales. Vi kan både installere Joomla på Dansk og Engelsk, og med eller uden demo-data.

Der er også mulighed for selv at installere en frisk kopi af Joomla! når som helst gennem kundelogin. Pro- og større løsninger inkluderer endda en avanceret one-click-installer som f.eks. kan installere en frisk kopi af Joomla i en undermappe uden at påvirke din eksisterende hjemmeside.

Gratis installation af Wordpress

Du har mulighed for at tilvælge gratis installation af Wordpress-CMS når du køber webhotel hos Internet 123

Vi ordner alt det tekniske så du kan gå direkte igang med at lave din side, uden at skulle bøvle med besværlige installationsfiler, FTP-programmer ol. Vi installerer altid seneste version, fuldt opdateret og med de mest brugte plugins præinstalleret. Vi kan både installere Wordpress på Dansk og Engelsk.

Der er også mulighed for selv at installere en frisk kopi af Wordpress når som helst gennem kundelogin. Pro- og større løsninger inkluderer endda en avanceret one-click-installer som f.eks. kan installere en frisk kopi af Wordpress i en undermappe uden at påvirke din eksisterende hjemmeside.

One-click-installer

Du kan nemt selv installere Wordpress eller Joomla når som helst gennem kundelogin. Pro- og større løsninger inkluderer også en avanceret one-click-installer som f.eks. kan installere en frisk kopi af Wordpress eller Joomla! i en undermappe uden at påvirke din eksisterende hjemmeside.

ASP

ASP står for Active Server Pages. Det er Microsoft's sprog til hjemmesideprogrammering, det er ikke nær så udbredt som PHP, og bliver stadig mindre udbredt for hvert år. Det er relativt dyrt at bruge windows-servere, som er en forudsætning for at afvikle ASP tilfredsstillende, og det er samtidig et meget stort vidensområde der skal opretholdes for at kunne tilbyde disse løsninger til en meget lille gruppe af kunder. Derfor har vi taget konsekvensen og er holdt helt op med at tilbyde windows-løsninger.

I stedet fokuserer vi på at tilbyde de bedste linux-løsninger på det danske marked.

Ubegrænset email konti: dig@dit-domæne.dk

Du kan naturligvis oprette lige så mange e-mail adresser som du har brug for på dit domæne - kun begrænset af den overordnede plads-begrænsing for den løsning du har.

Adgang til webmail

Med webmail kan du tjekke din post på farten, du kan logge ind igennem vores kundelogin, eller direkte på dit eget domæne - fra enhver computer med internet-opkobling.

IMAP

IMAP står for Internet Message Access Protocol, og er den metode de fleste webmail-programmer benytter til at hente e-mail. Du kan også sætte alle større desktop-klienter (som Microsoft OutLook, Windows Mail osv) til at bruge IMAP. Kort fortalt bruger man denne protokol for at lade e-mails blive på serveren, så de stadig er tilgængelige efter læsning. Det er den rette metode, hvis du vil hente din e-mail på flere enheder - f.eks. din PC, din tablet og din smartphone.

POP3

POP3 står for Post Office Protocol version 3, og er den metode de fleste desktop-programmer som standard benytter til at hente e-mail. Hvis man henter sin mail med POP3, bliver den slettet fra serveren efter at være hentet. Derfor kan man altså ikke længere se beskeden på en anden computer, i modsætning til IMAP.

Virus- og spamfilter

Alle vores webhoteller inkluderer gratis virus- og spamscanning af email. Det er muligt at slå disse til eller fra, og ændre visse indstillinger, så man undgår at e-mails automatisk bliver markeret som spam eller virus-inficeret.

Auto-svar

Med auto-svar er det muligt automatisk at sende et svar på alle indkommende mails. Er du f.eks. på ferie i en måned kan du sætte din mail til automatisk at sende en mail til alle der kontakter dig i den periode, så de ved der vil gå et stykke tid før de får personligt svar.

Auto-svar kan have en negativ indvirkning på mængden af spam der bliver modtaget, fordi de automatiske spam-servere "tror" deres reklamer bliver læst. Derfor anbefaler vi at begrænse brugen.

Videresendelse

Via kundelogin kan du opsætte automatisk videresendelse af e-mail til en eller flere af dine andre adresser. Det gør det f.eks. nemt at samle e-mails fra flere domæner.

Mail alias

Der er mulighed for at oprette såkaldte mail-alias i kundelogin. Ved at bruge denne mulighed kan du modtage mails fra flere forskellige e-mail adresser i samme indbakke.

Fang-alle alias

Med catch-all alias på en af dine e-mail konti, vil al post der kommer til domænet blive samlet op i den konto. Det er en rigtig nem måde at modtage mails på flere adresser, da man kan skrive lige hvad man vil foran "@"... Du kan altså finde på en ny e-mail adresse der passer til situationen, hver gang du giver din adresse til nogen.Catch-all alias betyder dog i mange tilfælde mere spam, fordi spam-robotterne ofte "prøver sig frem", og sender til en masse e-mail-adresser som slet ikke eksisterer. Har du catch-all aktiveret, vil disse lande i din indbakke.

Gratis e-mail / ticket support

Gratis support via mail, kundelogin eller vores offentligt tilgængelige ticket-system er inkluderet i alle løsninger. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, og bestræber os på maksimalt 24-timers svartid.

Du kan henvende dig med alle typer problemer, og i de fleste tilfælde er vi i stand til at hjælpe dig videre. Der er dog som udgangspunkt ikke gratis hjælp til opsætning, programmering, design og fejlsøgning på dit eget site.

Gratis telefonsupport

Alle kan ringe til os, og vi tager selvfølgelig telefonen uanset hvem der ringer. Men hvis vi har travlt må kunder med en løsning der ikke inkluderer telefon-support være indstillet på at blive henvist til de skriftlige support-systemer.

Døgnåben alarm telefon

Kunder med en Pro- eller større løsning har adgang til et telefonnummer der kan benyttes i tilfælde af alvorlige server-fejl. Dette nummer er altid åbent og bemandet 24/7/365.

Udvidet support

Hvis din løsning inkluderer udvidet hjælp, kan vi hjælpe dig med opsætning af mail, små fejlsøgningsopgaver, gendannelse af hackede sites mv. Selv med udvidet hjælp, er der grænser for hvad vi kan tilbyde gratis, men hvis du i det store hele klarer dig selv, vil vi kunne hjælpe med næsten alt når behovet melder sig.

RAID-setup

Alle vores servere bruger harddiske der er sat op i et såkaldt RAID (Redundant Array of Inexpensive Disks). Vi bruger en kombination af striping og mirroring, hvilket giver hastighedsfordelen ved striping (data fordelt på flere diske, så både læse- og skrivehastigheden øges), og sikkerhedsfordelen ved mirroring (spejling af alle data på mindst to diske). Det betyder helt kort at:

1. Selvom en af vores harddiske skulle gå totalt i stykker, vil alle data forblive intakte, da de altid ligger på mindst en anden disk. Ved nedbrud af en enkelt harddisk, vil der ikke opstå nogen form for driftsforstyrrelser. Kun hvis to harddiske (som indeholder de samme data) brænder af samtidig, får vi brug for vores "rigtige" backup.

2. Vores disk-setup er utrolig hurtigt, hvilket giver store fordele både når der skal sendes og modtages mail, når der skal hentes og skrives data i databasen, og når hjemmesiden skal vises.

Automatisk Backup

Vi tager backup af alle vores servere mindst en gang i døgnet. Dette er i princippet til vores brug i tilfælde af totalt server-nedbrud. Det sikrer at uanset hvad der sker, vil vi aldrig blive nødt til at rulle en hjemmeside mere end 24 timer tilbage.

I virkeligheden har vi kun en enkelt gang mistet en hel server og måttet gendanne fra backuppen. Til gengæld bruger vi jævnligt de daglige backups til at gendanne enkelte sites, enten fordi de er blevet hacket, eller fordi ejeren ved et uheld har fået slettet databasen eller lign.

Automatiseret gendannelse fra server backups

Alle kunder har adgang til vores automatiserede backups, og kan automatisk rulle hele webhotellet tilbage til en given dato. Der er også mulighed for når som helst at oprette et "snapshots", som med et enkelt klik kan rulles tilbage til hvis det bliver nødvendigt. Vi opbevarer automatiske backups i mindst et år (med mindre du vælger en kortere periode), og manuelle snapshots indtil du selv sletter dem. Både automatiske og manuelle snapshots kan downloades, hvis du foretrækker at have en offline kopi af hele dit site.

Assistance med gendannelse af server backups

Får du slettet hele dit site, bliver hacket eller kommer til at lave store ændringer som du vil fortryde, kan du som VIP-kunde bare ringe til os. Så sørger vi for at rulle hele webhotellet tilbage til den dato du ønsker.