Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Sammenligning af serverløsninger

 

Server 1

493,75/md.
(395,00 eks. moms)

Server 2

993,75/md.
(795,00 eks. moms)

Server 3

1.743,75/md.
(1.395,00 eks. moms)

Server 4

2.993,75/md.
(2.395,00 eks. moms)

BestilBestilBestilBestil
20GB server plads80GB server plads160GB server plads
Fri trafikFri trafikFri trafik
Ubegrænset domænerUbegrænset domænerUbegrænset domæner
System / tekniske detaljer
Linux eller Windows Styresystem Linux eller Windows Styresystem Linux eller Windows Styresystem
0.5 CPU x 2.3 GHz2 CPU x 2.3 GHz4 CPU x 2.3 GHz
PHP PHP PHP
1.024MB server memory4GB server memory8GB server memory
Support og Service
Mail Support Mail Support Mail Support
Telefonsupport Telefonsupport Telefonsupport
Alarm telefon Alarm telefon Alarm telefon
Udvidet support Udvidet support Udvidet support
Sikkerhed og backup
RAID RAID RAID
Daglig Backup Daglig Backup Daglig Backup
Automatisk restore Automatisk restore Automatisk restore
Manuel restore Manuel restore Manuel restore
Bestil Server 1Bestil Server 2Bestil Server 3Bestil Server 4

Inkluderet plads

Den inkluderede mængde plads er den mængde fysisk plads du får tildelt på serveren. Serverpladsen er vigtig for hvor mange emails, sider og billeder man kan have liggende.

En typisk hjemmeside (1 side) med grafik fylder ca. 100-200 kb. Det vil sige at et Webhotel med 3GB inkluderet serverplads kan rumme over 15000 sider. Et billede i fuld opløsning fylder typisk 2-3 MB, så samme 3GB kan rumme omkring 1000 billeder.

Fri trafik

Internet 123 har som udgangspunkt fri trafik for webhoteller, dog med en fair use klausul.

Normal trafik vil typisk anses som max 20 x webhotellets størrelse pr. måned.

Ubegrænset Domænealias

Et domæne-alias er et domæne der viser indhold fra det samme webhotel som hoved-domænet. Typisk benyttes dette til at have flere domæner som viser samme hjemmeside. Det kunne f.eks. være man har domænet "traede-mollen.dk" som hoveddomæne, og "træde-møllen.dk" som domænealias. Begge domæner viser så som udgangspunkt den samme hjemmeside. Mail-konti bliver også automatisk spejlet, så når man opretter en mail-bruger på hoveddomænet modtager denne automatisk mail sendt til alias-domænet / alias-domænerne.

Selvom det teknisk set er muligt at køre separate hjemmesider på alias-domæner, fraråder vi som udgangspunkt at gøre det, da det dels kan overbelaste webhotellet, dels er det mere teknisk kompliceret end langt de fleste kan klare. Der er intet i vores betingelser der forhindrer dig i at udnytte denne mulighed, men du er helt på egen hånd.

Server Operativ System

Hvis du bestiller en managed server får du Linux - mere specifikt CentOS. Linux er det mest udbredte styresystem til webservere, og er det system som langt de fleste moderne CMS'er kører bedst under. Linux giver en meget høj grad af stabilitet, samtidig med at de fysiske resurser udnyttes optimalt.

Hvis du har for et andet styresystem skal du sandsynligvis selv håndtere din server (du skal have en unmagaged server løsning)... Her kan du helt frit benytte serveren som du ønsker - bemærk dog at de fleste af de services vi stiller til rådighed på alle webhoteller og managed servers ikke kan tilbydes på unmanaged løsninger (kontakt os før du bestiller for at høre nærmere).

Antal CPU kerner

Antallet af CPU kerner har afgørende betydning for hvor hurtigt serveren arbejder.

PHP

PHP er det mest udbredte programmeringssprog til hjemmesider. De fleste web-programmører verden over foretrækker at udvikle hjemmesider i PHP. Desuden kræves PHP til de fleste open source (altså gratis) systemer til CMS, forum, blog osv.

Du kan vælge frit mellem de seneste versioner af PHP - i skrivende stund tilbyder vi alle versioner af PHP fra 5.2 til og med 8.3, men vi opdaterer og tilføjer jævnligt nye versioner, så hvis det er vigtigt for dig at køre under en bestemt version af PHP beder vi dig spørge os om en opdateret liste.

Memory / RAM

Størrelsen på memory afgør hvor meget hukommelse (RAM) serveren kan bruge uden at skulle swappe - hvis dit system f.eks. skal arbejde med grafik kan det være nødvendigt med meget RAM.

Gratis e-mail / ticket support

Gratis support via mail, kundelogin eller vores offentligt tilgængelige ticket-system er inkluderet i alle løsninger. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, og bestræber os på maksimalt 24-timers svartid.

Du kan henvende dig med alle typer problemer, og i de fleste tilfælde er vi i stand til at hjælpe dig videre. Der er dog som udgangspunkt ikke gratis hjælp til opsætning, programmering, design og fejlsøgning på dit eget site.

Gratis telefonsupport

Alle kan ringe til os, og vi tager selvfølgelig telefonen uanset hvem der ringer. Men hvis vi har travlt må kunder med en løsning der ikke inkluderer telefon-support være indstillet på at blive henvist til de skriftlige support-systemer.

Døgnåben alarm telefon

Kunder med en Pro- eller større løsning har adgang til et telefonnummer der kan benyttes i tilfælde af alvorlige server-fejl. Dette nummer er altid åbent og bemandet 24/7/365.

Udvidet support

Hvis din løsning inkluderer udvidet hjælp, kan vi hjælpe dig med opsætning af mail, små fejlsøgningsopgaver, gendannelse af hackede sites mv. Selv med udvidet hjælp, er der grænser for hvad vi kan tilbyde gratis, men hvis du i det store hele klarer dig selv, vil vi kunne hjælpe med næsten alt når behovet melder sig.

RAID-setup

Alle vores servere bruger harddiske der er sat op i et såkaldt RAID (Redundant Array of Inexpensive Disks). Vi bruger en kombination af striping og mirroring, hvilket giver hastighedsfordelen ved striping (data fordelt på flere diske, så både læse- og skrivehastigheden øges), og sikkerhedsfordelen ved mirroring (spejling af alle data på mindst to diske). Det betyder helt kort at:

1. Selvom en af vores harddiske skulle gå totalt i stykker, vil alle data forblive intakte, da de altid ligger på mindst en anden disk. Ved nedbrud af en enkelt harddisk, vil der ikke opstå nogen form for driftsforstyrrelser. Kun hvis to harddiske (som indeholder de samme data) brænder af samtidig, får vi brug for vores "rigtige" backup.

2. Vores disk-setup er utrolig hurtigt, hvilket giver store fordele både når der skal sendes og modtages mail, når der skal hentes og skrives data i databasen, og når hjemmesiden skal vises.

Daglig Server Backup

Vi tager backup af alle vores servere mindst en gang i døgnet. Dette er i princippet til vores brug i tilfælde af totalt server-nedbrud. Det sikrer at uanset hvad der sker, vil din hjemmeside aldrig blive sat mere end 24 timer tilbage.

I virkeligheden har vi kun en enkelt gang mistet en hel server og måttet gendanne fra backuppen. Til gengæld bruger vi jævnligt de daglige backups til at gendanne enkelte sites, enten fordi de er blevet hacket, eller fordi ejeren ved et uheld har fået slettet databasen eller lign.

Automatiseret gendannelse fra server backups

Kunder med Basic2- eller større løsninger har adgang til vores daglige backups, og kan således tilgå enkeltfiler som de så ud på en tidligere dato. Der er også mulighed for automatisk at rulle hele webhotellet tilbage til en given dato. Typisk er de sidste 30-45 dage dækket med daglige backups, længere tilbage er der gendannelsespunkter med 14 dages eller en måneds mellemrum.

Assistance med gendannelse af server backups

Får du slettet hele dit site, bliver hacket eller kommer til at lave store ændringer som du vil fortryde, kan du som VIP-kunde bare ringe til os. Så sørger vi for at rulle hele webhotellet tilbage til den dato du ønsker.