Ring til os

Vi svarer man-tor 9-16 og fredag 9-15
Ring 77 345 123 - eller skriv til os her.

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Opret nyt domæne

Opret nyt domæne gratis

Flyt dit domæne

Flyt dit domæne gratis

Se også vores andre webhotel løsninger:

Basic webhotel Pro webhotel VIP webhotel

Pro webhotel

LYNHURTIGE NVMe DISKE
50% RABAT MED RABATKODEN GOPRO50
GRATIS SSL CERTIFIKAT

Endnu mere kraft
Den største forskel mellem et basic- og et pro-webhotel er antallet af kunder pr. server. På basic-servere ligger max. 220 kunder på en server, på pro ligger aldrig mere end 60. Det betyder at der er endnu flere resurser til hvert webhotel. Du får op til 1GB php memory, hvilket betyder at et pro-webhotel kan trække rigtig mange besøgende.

Endnu mere sikkert
Alle vores webhoteller inkluderer daglig backup, samt mulighed for selv at tage og downloade en øjebliksbackup af hele din hjemmeside. Med et pro-webhotel får du desuden adgang til et kraftfuldt værktøj til at få din hjemmeside op igen hvis det hele pludselig skulle gå galt.

Du kan nemlig rulle dit webhotel tilbage til en lang liste af gendannelsespunkter. Du har direkte adgang til daglige gendannelsespunkter mindst en måned tilbage, og endnu længere tilbage med større mellemrum. Du kan også vælge enkelte filer fra en given dato, som kan downloades og genoprettes via FTP. Hvis du ønsker at starte helt forfra kan du altid gendanne webhotellet som det så ud lige efter vi oprettede det til dig. -Det kræver kun et enkelt klik og sker helt automatisk. Komplet gendannelse tager normalt under 15 minutter, dog afhængigt af sitets størrelse.

Telefonsupport og alarmtelefon
Vi tager selvfølgelig telefonen uanset hvem der ringer, men som pro-kunde er vi mere large med hvilken hjælp vi kan yde uden betaling. Programmeringsfejl ol. er som udgangspunkt stadig dit eget ansvar, men har du problemer, kan vi tage et kig og hjælpe dig videre. Går sitet helt ned har du adgang til et alarm-nummer, som er åbent døgnet rundt, hele året.

Stabilt og lynhurtigt

Med en Pro-løsning, får du mere plads og båndbredde, gratis gendannelsesværktøjer og meget mere. Der ligger færre kunder pr. server, hvilket giver din hjemmeside kræfter til at håndtere rigtig mange besøgende.

Alt inklusive

  • Lynhurtige NVMe diske.
  • Gratis SSL certifikat (https)
  • Webhotel med masser af plads og trafik.
  • Gratis registrering af dit eget domæne.
  • Ubegrænset antal e-mail-konti (ditnavn@ditdomæne.dk).
  • Webmail så du kan tjekke din post på farten.
  • Flere databaser.
  • Max 60 kunder pr. server.

Fra kr. 28,75

Sammenlign Bestil Pro