Ring til os

Vi svarer man-tor 9-16 og fredag 9-15
Ring 77 345 123 - eller skriv til os her.

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Om Internet123

Personlig betjening
Vi er en lille virksomhed med kontor i Kalundborg i Vestsjælland. Vi er et stærkt team af medarbejdere, med hver vores ekspertiseområde. At vi er så små gør at du altid får en personlig behandling når du er kunde hos os – vi er på fornavn med mange af vores kunder.

Hvorfor vælge os?
Selvom vi har kontor i provinsen, står alle vores servere centralt placeret i København, kun et hop fra DIX’en (Danish Internet Exchange Point) som er det største centrale internet-opsamlingspunkt i Danmark. Hostingcentret har en redundant 10Gbit opkobling. Det betyder kort fortalt at vores servere har utrolig kort svartid, og storset umuligt kan miste forbindelsen.

Professionelt arbejde
Selvom vi er små kan vi det meste. Vi er nemlig hver især specialister på hvert vores område. En er super god til at løse problemer på serverne, en er ekspert i programmering og sikkerhed, en anden i hardware, en tredje i CMS’er osv… Vores forskelligartede baggrund gør det muligt at løse enhver udfordring i fællesskab.

Miljøvenlig hosting
Vi vil gerne efterlade en beboelig planet til de næste generationer, og derfor har vi taget flere skridt i den miljøvenlige retning. Du kan læse mere om vores holdning til grøn hosting under grøn profil.