Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Nyt Kunde login

Som mange af jer sikkert allerede har bemærket, skiftede vi for nogle måneder siden over til et nyt support-system. Det har allerede givet en mere effektiv behandling af supporten, med kortere svartider til følge.

Det var dog kun det første skridt imod et totalt redesign af hele vores hjemmeside. Vi forventer at være klar med den nye side i første kvartal af 2012.

Vi har arbejdet hårdt for at give hele sitet en ansigtsløftning, men det er ikke kun det visuelle der bliver opgraderet.

Vi har arbejdet på det nye system siden dagene endnu var lange, og der er stadig meget der skal ordnes. Men når vi er helt klar vil du få et nyt og mere komplet kunde login, hvorfra du vil kunne håndtere alle aspekter af dit webhotel.

Her er 5 smagsprøver på de mest spændende nye tiltag i det nye kunde login:

1) Forsiden af dit nye kunde login

Forsiden viser et hurtigt overblik over dit webhotel, herunder plads- og trafikforbrug. Der vises også beskeder der er relevante lige nu, f.eks. åbne support-tickets eller driftsstatus.

2) Samle-login forside

For kunder med samle-login bliver det endnu nemmere at håndtere de enkelte webhoteller. Dropdown-listen i menuen lader dig hoppe direkte imellem indstillingerne for alle dine webhoteller.

3) Administration af brugere/email

Brugeradministrationen bliver flyttet ud af det eksterne “kontrolpanel” og direkte ind i kunde login. Det gør det meget nemmere at håndtere og få overblik over e-mail adresserne på dit webhotel.

4) Administration af co-domæner og DNS

Co-domæner og DNS-administration bliver også en integreret del af det nye kunde login. Samtidig kommer DNS-værktøjet ud af BETA, i en ny smart forklædning. Vi ophæver i samme omgang begrænsningen på antal domæner der kan tilknyttes et webhotel.

5) Backup og Restore… og nulstilling

Alle får fremover mulighed for at downloade komplet backup af deres webhotel direkte gennem kunde login. Nye kunder vil selv kunne nulstille deres webhotel og pro-kunder vil selv kunne gendanne hele webhotellet fra et bredt udvalg af vores daglige backups.