Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Er firebee konkurs!

Først gik den danske webhotel udbyder Needhost konkurs! Måske er turen nu kommet til Firebee.

Det vides ikke med sikkerhed endnu, men flere af kunderne kan ikke få fat i deres data – alt er muligvis væk. Email og hjemmesider virker ikke længere og mange står nu med opgaven at reetablerer hjemmesider og finde ny udbyder.

 • Ny opdatering 07.04.2009
  kilde: http://www.hostnordic.com/Hostnordic/Nyheder.aspx?PID=3&NewsID=181

  07-04-2009 Firebee kunder

  Der gives mod forventning adgang til Firebees servere. Firebee ApSs advokat har netop meddelt at Hostnordic gerne, mod forventning, må sætte strøm til Firebees servere fra 12:30 til 15:30.

 • Ny opdatering 07.04.2009
  kilde:
  http://www.hostnordic.com/Hostnordic/Nyheder.aspx?PID=3&NewsID=180
  07-04-2009 Firebee kunder
  Der åbnes ikke for adgang til Firebee kunder
  Hostnordic A/S har dags dato modtaget påkravsskrivelse fra Firebee ApS advokat med påkrav om ikke at åbne for tilgang til Firebee ApS servere, som har været colocation hosted hos Hostnordic A/S. Denne påkravsskrivelse skal Hostnordic A/S respektere og der vil derfor ikke blive åbnet for tilgang til serverne med mindre Firebee ApS advokat giver lov hertil.Hostnordic A/S beklager at det ikke er muligt at hjælpe de nødstedte Firebee ApS kunder.
 • 06.04.2009 Selv om det ser ud til at der er lukket hos firebee, har vi fundet frem til at der skulle være mulighed for at hente data fra firebee’s servere tirsdag 7. april 2009 mellem kl. 12.30 – 15.30.

Hvis du skulle være blandt de uheldige der har haft firebee som udbyder kan du benytte en af vores tilbud om gratis flytning til Internet 123.

Du kan bestille flytningen her:
https://www.i123.dk/domain.php

Indtast dit domæne og vælg flyt. Herefter skal du blot finde den pakke som passer dig.