Ring til os

Vi svarer man-tor 9-16 og fredag 9-15
Ring 77 345 123 - eller skriv til os her.

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Webdesign og programmering

Stort og småt
Vi har professionelle programmører og webdesignere ansat, som kan hjælpe med alt fra smårettelser af kode på din eksisterende hjemmeside, til komplet design af websites eller programmering af specialsystemer. Hvis din hjemmeside melder fejl, og du ikke selv kan finde ud af hvorfor, så kan du hyre en af vores programmører i en enkelt time til at se på problemet.

Fleksibelt design
Vi arbejder primært med photoshop til grafiske opgaver. Programmering laver vi i PHP, og databaser i MySQL. Vi kan også løse småopgaver i ASP, men det er ikke vores spidskompetence. I tilfælde hvor vi skal udvikle et komplet site, tager vi som regel udgangspunkt i WordPress, som er et simpelt, men kraftfuldt og fleksibelt CMS-system. Det vil sige at du selv vil kunne rette siderne på din hjemmeside, uploade billeder og meget mere, når vores del af jobbet er udført.

Priser
Vi arbejder til en konkurrencedygtig fast timepris, så den endelige omkostning vil være forskellig fra opgave til opgave. Før vi påtager os en opgave skal vi have en kravspecifikation, altså en liste over de krav der er til det endelige produkt. Ud fra denne anslår vi hvor mange timer der skal bruges på opgaven, og forudsat at du som kunde er indforstået, går vi herefter i gang med programmeringen.

Professionel programmering

Vores programmører er dygtige, og kan i mange tilfælde løse en mindre opgave på en enkelt time. Du kan hyre os til alt fra helt små opgaver til større projekter der strækker sig over flere måneder

Vi tilbyder

  • Hjemmesidedesign.
  • Programmering i PHP og MySQL.
  • Desktop-programmer i C#.
  • Mindste fakturering er bare en enkelt time.
  • Vi aftaler altid prisen på forhånd, og den er garanteret så længe du ikke kommer med ekstra krav til produktet.
Kontakt os for et tilbud