Ring til os

Vi svarer man-tor 9-16 og fredag 9-15
Ring 77 345 123 - eller skriv til os her.

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Gratis installation af CMS

Et webhotel hos os passer perfekt til dit CMS, så selvfølgelig er det både nemt og gratis at installere Wordpress eller Joomla

Klik og læs mere

Gratis installation af CMS

Hvad er CMS?
CMS betyder Content Management System, eller med mere jævne ord: Mulighed for at lave en hjemmeside uden at kunne kode og programmere.

Kort fortalt få du simpelt hen et brugernavn og et password. Og når du logger ind i din “backend”, kan du redigere din hjemmeside, lægge tekst ind, uploade billeder og meget mere – alt sammen direkte i din browser. Du kan også lave hele hjemmesidens layout, farver og design om med ganske få klik.

Læs mere om vores gratis installation af WordPress

Læs mere om vores gratis installation af Joomla

Sikre, anerkendte systemer
De CMS’er vi tilbyder er blandt de største og mest anerkendte på markedet. De er udviklet under open-source licens, hvilket betyder at alle kan bidrage med forbedringer. Det betyder at de er ganske gratis og i konstant udvikling. Både WordPress og Joomla har efterhånden eksisteret en del år, og derfor kan de uhyggeligt meget.

Hvis du nogensinde beslutter dig for at skifte til en anden webhotel-udbyder kan du tage din hjemmeside med. Det kan du fordi vi benytter de mest udbredte CMS’er… En side udviklet hos os er altså ikke “låst fast” i vores specialiserede system som hos mange konkurrenter.

Så længe man holder sit CMS opdateret er det godt beskyttet mod hacker-angreb. De mange udviklere arbejder nemlig ikke kun på nye funktioner, men også på at forbedre sikkerheden.

Flere fordele
Der er mange fordele ved at bruge CMS, den vigtigste er selvfølgelig at næsten alle kan finde ud af at bruge det. Men det er også vigtigt at både Joomla og WordPress har indbygget funktionalitet, som dels gør hjemmesiden hurtigere at hente ned, og dels sørger automatisk for at hjemmesiden er optimeret til søgemaskinerne. Der kan altid gøres mere for at komme højt op i google, men korrekt struktur, et godt sitemap, og korrekt brug af meta-tags er en rigtig god start. Alt det sørger begge CMS’er automatisk for.

Joomla eller WordPress?
Joomla har altid været et CMS. WordPress startede som et blog-system, men har udviklet sig til at kunne meget mere. For nogle år siden brugte langt størstedelen af vores kunder Joomla, men idag er hovedparten faktisk WordPress-brugere.

Det skyldes formentlig primært at WordPress er simplere at benytte. Der er som udgangspunkt de mest basale funktioner, og flere kan så føjes til vha. et utal af plugins. I Joomla derimod er der allerede fra start installeret en hel masse moduler, hvilket kan gøre det temmelig uoverskueligt at starte op uden en form for undervisning.

Der er også andre ting der simpelt hen fungerer bedre i WordPress, f.eks. skal du bare skrive en farve (eller hvad som helst andet) i selve backend, så får du en liste over forskellige temaer som kan indlæses med et par enkelte klik. Skal du bruge ny funktionalitet kan du søge efter plugins direkte, og også opdateringer af softwaren foregår med et enkelt klik i WordPress’ egen backend.

Når det så er sagt er der selvfølgelig også fordele ved Joomla. Du kan lave mere komplicerede sites, og der er indbygget adgangskontrol mv. Så hvis du f.eks. skal lave en site hvor nogle funktioner kræver at man tilmelder sig, så den del allerede lavet. Du skal bare finde ud af hvordan man bruger den.

Vores råd
Helt kort lyder rådet: Hvis du har arbejdet med Joomla før, skal du nok vælge det igen. Ellers er WordPress det rigtige valg, da det er langt nemmere at overskue.

Du kan læse meget mere om Joomla på joomla.org
Du kan læse meget mere om WordPress på wordpress.org

Nem hjemmeside

Alle webhoteller hos Internet 123 kommer med muligheden for gratis installation af CMS. I øjeblikket tilbyder vi Wordpress og Joomla, altid i nyeste version. Du kan selv installere eller geninstallere et CMS-system igennem mit internet123 så snart dit webhotel er oprettet.

Meget fleksibelt

  • Du kan redigere dit website online, ligegyldigt hvor du er.
  • Det er nemt, du redigerer sider næsten som i word.
  • Der findes tusindvis af gratis designs.
  • Næsten al funktionalitet kan findes i gratis plugins.
  • Tag din hjemmeside med hvis du skifter webhotel.

Fra kr. 8,75

Bestil CMS