Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Opret nyt domæne

Opret nyt domæne gratis

Flyt dit domæne

Flyt dit domæne gratis

Joomla Webhotel

Joomla Webhotel – fra 8,75 kr. pr. md. incl. moms (7,- excl. moms)

Joomla har i mange år været en af de største spillere når det kommer til at vælge CMS til en hjemmeside. I modsætning til WordPress, har Joomla! altid været et “rigtigt CMS” – wordpress var i starten målrettet bloggere, mens Joomla var til mere seriøse hjemmesider. Denne arv kan man stadig fornemme i Joomla systemet, som på nogle måder stadig virker mere professionelt, og i udgangspunktet har bedre funktioner til at f.eks. at administrere meget store mængder data.

Joomla logo

Har du rigtig meget indhold kan et Joomla webhotel derfor stadig være det rigtige valg, selvom wordpress på mange måder har udviklet sig til at være lige så velegnet til andre hjemmesider end lige blogs, og uden sammenligning idag er det største CMS.

Vores webhotel-løsninger optimeres primært til wordpress, pga. den stor udbredelse, men da Joomla er en klar nummer to gør vi bestemt også et nummer ud af at:

  • Webhotellerne har optimal opsætningen i forhold til at køre Joomla
  • Database-serverne er bedst muligt optimerede til at køre Joomla
  • Vi har mange sikkerhedsmekanismer på vores webhoteller, som er specifikt målrettet at holde din joomla hjemmeside så sikker som muligt

Joomla kan tilpasses dit behov, og det kræver ingen programmering at komme i gang. Men du skal være opmærksom på at der er en markant stejlere læringskurve når man skal i gang med Joomla sammenlignet med WordPress. Samtidig findes der ikke nær så mange gratis plugins og temaer, og specialprogrammering vil ofte være dyrere.

Du kan få joomla installeret på Dansk eller Engelsk, både i frontend og backend – og du kan altid skifte hvis du ombestemmer dig… joomla har også et sprogmodul indbygget så brugerne selv kan skifte hvis dit site skal fungere på mere end et sprog.

Når du køber webhotel hos os installerer vi joomla uden beregning, så dit webhotel er lige klar til at gå i gang med.

Læs mere om Joomla hjemmeside her, eller om CMS-systemer her.

Joomla Webhotel

Du kan få Joomla på alle vores webhoteller, også på vores basic-løsning som er billig - faktisk blandt de billigste på markedet.

Eller bestil et PRO eller VIP webhotel, hvis der virkelig skal være fart på. De kører på lynhurtige NVMe-diske så du kan få den helt optimale performance på dit joomla webhotel.

Joomla! CMS

Fra kr. 8,75

Bestil Basic Bestil Pro Bestil VIP
Sammenlign