Ring til os

Fjernsupport

Klik her for at hente

(fjernsupport ydes kun efter aftale)

Kontrolpanel

Opret nyt domæne

Opret nyt domæne gratis

Flyt dit domæne

Flyt dit domæne gratis

Se også vores andre webhotel løsninger:

Basic webhotel Pro webhotel VIP webhotel

Basic webhotel

Dynamisk website uden besvær
Hvis du ønsker det installerer vi gratis CMS (Content Management System), som er en slags program til at lave hjemmesider. Du kan vælge imellem forskellige CMS’er i forbindelse med bestillingen. Vi kan installere CMS både på dansk og engelsk.
-Så det er nemt for dig at lave din hjemmeside, helt uden at kunne programmere.

Læs mere om vores gratis installation af WordPress

Læs mere om vores gratis installation af Joomla

Stabilt og sikkert
Alle vores webhoteller inkluderer backup, samt mulighed for selv at tage og downloade en øjebliksbackup af hele din hjemmeside.

Vi har færre kunder pr. server end konkurrenterne, og det betyder både at du får en hurtigere hjemmeside, at vi sjældent har nedetid og at varigheden af nedetid, når der en sjælden gang sker uheld, bliver meget kortere.

Stort kundelogin
Vi har et helt nyt kundelogin, med adgang til alle de funktioner du har brug for. Her ordner du alt fra tilkøb af produkter over oprettelse af email til betaling af fakturaer. Vi har samlet det hele et sted, i et overskueligt og anvendeligt kontrolpanel som vi kalder kundelogin. Det er designet for nem adgang til de mest brugte funktioner, men også de avancerede funktioner som DNS-administration kan ordnes herfra.

Branchens bedste backup på Basic, Pro og større webhoteller
Som noget nyt tilbyder vi nu vores populære backup og gendannelse helt ned til basic-webhoteller – det giver dig adgang til et kraftfuldt værktøj til at få din hjemmeside op igen hvis det hele pludselig skulle gå helt galt – næsten ligegyldigt hvad der er gået galt!

Du kan rulle dit webhotel tilbage til en lang liste af gendannelsespunkter med få klik i vores kundepanel. Afhængigt af din løsning får du har direkte adgang til egne snapshots samt daglige/ugentlige/månedlige gendannelsespunkter mindst en måned tilbage, og endnu længere tilbage med større mellemrum. Du kan også vælge enkelte filer fra en given dato, som kan downloades og genoprettes via FTP. Komplet gendannelse af hele dit site tager normalt under 15 minutter, dog afhængigt af sitets størrelse.

Support
En af de ting vi må begrænse for at kunne tilbyde stabilt webhotel til så lav en pris er supporten. Det betyder at du som udgangspunkt kun har adgang til skriftlig support som basic-kunde. Vi tager selvfølgelig telefonen hvis du ringer, men du må forvente at blive henvist til en af vores guides eller den skriftlige support hvis problemet ikke er på selve serveren. Vi forventer også at basic-kunder selv kan finde ud af at sætte deres email-klient op. Vi yder ikke gratis support til programmering / fejl på din hjemmesiden.

Billigt webhotel

Vores basic-løsning er billig, faktisk blandt de billigste på markedet. Alligevel tilbyder vi hurtige og stabile servere, masser af plads og båndbredde samt gratis installation af CMS, så det er nemt at komme igang.

Alt inklusive

  • Webhotel med masser af plads og trafik.
  • Gratis registrering af dit eget domæne.
  • Ubegrænset antal e-mail-konti (ditnavn@ditdomæne.dk).
  • Webmail så du kan tjekke din post på farten.
  • Automatisk og gratis backup og gendannelse på basic2-løsninger.
  • Database til dynamiske hjemmesider.
  • Max 220 kunder pr. server.

Fra kr. 8,75

Sammenlign Bestil Basic